home istoric   distributie contact
LAPTE PRAF
Laptele praf indulcit si vitaminizat este un amestec omogen de lapte praf integral , obtinut din lapte de vaca , din care s-a extras doar apa , zahar pudra si imbogatit cu vitamine ( A , C, D ).
Laptele praf integral este de asemeni obtinut din lapte de vaca pasteurizat din care s-a extras doar apa prin metoda Spray .
Praf de Frisca
Praful de Frisca vegetala este un amestec omogen de grasimi vegetale, zahar pudra, dextroza, antiaglomeranti si aroma de frisca, din care printr-o simpla batere cu mixer-ul se obtine o spuma cremanta, stabila, cu gust dulce si placut de frisca .
Avand in componenta grasimi vegetale, frisca astfel obtinuta, datorita grasimilor vegetale este mai usor de digerat de catre organismul uman, fara a crea pericolul cresterii colesterolului.
Praf de Budinca
Praful de Budinca este un amestec omogen de amidon nativ , dextroza si arome (Budinca de Vanilie , Lamaie si Capsuni ) si cacao pudra ( budinca de Ciocolata ) si cicoare
( Budinca de Cappuccino ).
Prin simpla amestecare cu lapte lichid fiert ( obtinut din Lapte praf MALITA ) si usoara omogenizare pe foc mic, se obtine un desert dulce, consistent si placut aromat .
Praf de Inghetata
Praful de Inghetata este un amestec omogen de grasimi vegetale, zaharuri, lapte praf, arome specifice sortimentelor ( vanilie, banana, capsuna si fistic ) si cacao pudra .
Procentul de grasime ridicat favorizeaza obtinerea, prin simpla batere cu mixer-ul, a unei creme spumante, stabila si care, dupa cca 2 h de stat in congelator, se prezinta ca o masa rece, onctuoasa, cremanta, fara cristale de gheata, dulce si placut aromata .
Praf de Cappuccino
( Classic , Vanilie , Frisca , Ciocolata , Rom si Amaretto ) consta intr-un amestec omogen de grasime vegetala spumanta, zahar, arome specifice fiecarui sortiment si inlocuitor natural de cafea solubila, respectiv cicoare .

Cicoarea, benefica organismului uman, fiind decofeinizata, face ca acest produs sa se poata adresa unui segment mai mare de piata, putand fi consumata si de copii, batrani, femeile insarcinte si chiar de cei cu afectiuni cardiovasculare . Prepararea este de asemeni simpla prin amestecare cu cantitatea recomandata de apa calda .
Ciocolata calda
Ciocolata calda este de asemeni un amestec omogen de grasimi vegetale, zaharuri, cacao, aroma de ciocolata si agenti de ingrosare ( carboximetilceluloza ).
Prin simpla amestecare cu apa calda se obtine o bautura duce, placuta cu gust de ciocolata, fiind consumata cu aceeasi placere si de copii si de adulti .
inapoi
urmatoarea pagina